U novinama "Nova" u sredu pročitajte zašto je epidemiolog Zoran Radovanović uveren da imamo 50.000 mrtvih od korone.

„Dozvolili smo bezumlje za Novu godinu , a to će skupo da nas košta. Omikron soj hara zemljama u kojima je daleko veći obuhvat stanovništva vakcinacijom nego kod nas. Sada imamo 12.000 umrlih, a zapravo je cifra četiri puta veća“,  kaže Radovanović za „Novu“.

„Nova“ istražuje zbog čega kasirima i kasirkama u „Maksiju“ smanjuju plate. Sagovornici „Nove“ tvrde da je reč o pokušaju da se isplati manja zarada nego što je to prvobitno bilo predviđeno, a u vezi sa povećanjem minimalne zarade.

„Kratkoročno su rešili problem, ali dugoročno ništa nisu uradili jer će početi da gube radnike“, objašnjava Goran Radosavljević, profesor FEFA.

Lekari za „Novu“ objašnjavaju da je još rano za četvrtu dozu vakcine jer još nisu utvrđeni ni efekti treće doze, a da treba imati u vidu da je manje od 50 odsto građana primilo prvu i drugu dozu.

„Svima smetamo, jer nećemo da vratimo Crnu Goru u devedesete“, kaže Dritan Abazović, potpredsednik Vlade Crne Gore za „Novu“. On navodi da ne postoji „ni gram volje“ da se pravi aranžman sa Milom Đukanovićem.

Iako je pesma Vere Matović „Miki, Milane“ objavljena 2009. godine, tek nedavno je postala hit – na dečijim rođendanima. Matović za „Novu“ kaže da je ponosna i da je to „dokaz da nijedna dobra pesma ne može tako lako da propadne“.

Osnivač i suvlasnik „United grupe“ Dragan Šolak kupuje 80 odsto vlasništva Sautemptona koji je na 14. mestu u Premijer ligi. Očekuje se da da biznismen uloži 120 miliona evra za kontrolni paket akcija, pišu britnaski mediji.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja nestalog Splićanina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare