Foto: N1

Na tekst objavljen na našem portalu sa naslovom: "Pobuna u Domu zdravlja Stari grad, zaposleni traže smenu direktorke: 'Vređa nas, naziva dinosaurusima, ne uplaćuje doprinose, a godinama smo u blokadi'", reagovala je v.d. direktora ove ustanove dr Vesna Knjeginjić, koja tvrdi da su navedene optužbe netačne.

„Sam naslov teksta koji je objavljen je neistinit, obzirom da su navedene optužbe netačne, jer nije tačno da postoji pobuna u Domu zdravlja Stari grad i nije tačno da zaposleni traže smenu direktorke. Nisu istiniti navodi da direktorka vređa zaposlene i da bilo koga naziva pogrdnim imenima.

Dr Vesna Knjeginjić Foto:presscentar.rs

Na portalu ispod objavljenog naslova je fotografija u kojoj je u pozadini ulaz Doma zdravlja Stari grad, ženska osoba u belom mantilu i u prvom planu dokument. U levom gornjem uglu objavljenog dokumenta stoji da je naslovljen na Dom zdravlja Stari grad, ‘Direktorki Doma zdravlja’, a naziv dokumenta je ‘Službena zabeleška, Službe opšta medicina’. Sadržina teksta dokumenta se odnosi na stavove o zakazivanju termina za preglede. Navedeni dokument ne sadrži ni datum, ni potpis od koga je upućen, niti dokaz da je dostavljen Domu zdravlja, jer ne sadrži ni potpis, ni prijemni pečat.

Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Objavljeni tekst na vašem portalu sa neistinitim naslovom u daljem komentaru sadrži niz činjenica koje su neistinite bez ikakvih dokaza i proverenih informacija.

Pročitajte još:

Činjenice i datumi koji su navedeni u tekstu su u suprotnosti sa samim naslovom i može se zaključiti da su navodi, koji su objavljeni, neosnovane optužbe, klevete, glasine, kao i izmišljena pisma i dokumenta čiji autor nije poznat. U tekstu je navedeno da su svi problemi nastali mojim dolaskom na mesto v. d. direktora pre tri godine, da je stomatološka služba Mažestik ugašena 2015. godine, te da su tada radnici proglašeni kao tehnološki višak, dobili otkaz i da se od tada vode sudski sporovi koji i danas traju.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Od svega navedenog je tačno da su sudske presude doprinele blokadi računa Doma zdravlja“, navodi se u reakciji doktorke Knjeginjić na naš tekst, koji možete pročitati ovde.

***

BONUS VIDEO: Dr Biljana Simić o mobingu u klinici „Laza Lazarević“: Direktorka progoni sve koji imaju stav suprotan njoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare