Danilo Vučić stigao na Beogradski sajam

Društvo 17. apr. 202019:32 > 20:54
Podeli:
Danilo Vučić, Foto: E-Stock/Milos Zunjic

Sin predsednika Srbije Danilo Vučić, koji je pozitivan na koronavirus, stigao je danas u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu, u kojoj se leče pacijenti sa lakšim simptomima oboljenja od virusa Kovid-19.

Kako saznaje portal Nova.rs, Vučićev sin je nešto posle 18.30 sati prebačen sa Infektivne klinike na Beogradski sajam, što znači da je njegovo zdravstveno stanje znatno bolje.

Inače, na Beogradskom sajmu se smeštaju pacijenti sa lakšim simptomima, a za njih je tamo obezbeđena 24-časovna medicinska nega, smeštaj i hrana, a objekat svakodnevno čuva Vojska Srbije.

Kako izvori Nove.rs navode, danas su u privremenu bolnicu pristigla i dva kontejnera za tuširanje.

Podsetimo, Danilo je Vučićevo najstarije dete iz prvog braka sa novinarkom Ksenijom, sa kojom ima i ćerku Milicu. Predsednik Srbije se 8. aprila oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu, potvrdivši da je njegov naslednik pozitivan na koronavirus.

„Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!“ napisao je tada Vučić na ovoj društvenoj mreži.

Vučić: Nadam se da ću dočekati da ode na sajam

Inače, predsednik Srbije se pre nedelju dana, u obraćanju medijima, osvrnuo na zdravstveno stanje sina Danila.

„Smatrao sam da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i vise ni reč nisam rekao. Jedino što se nadam, to je da ću dočekati da ode na sajam, a posle sajma će ići kući“, rekao je Vučić.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram