Foto: Nova

Da li nekada imate osećaj da dvadeset i četiri sata dnevno nisu dovoljna? Upravo je savremeni tempo života razlog zbog kojeg pametni satovi postaju sve popularniji - ne samo da pomažu da se bolje organizujemo i brinem o svom zdravlju, već su odličan modni dodatak, spajajući pametne funkcije i elegantan dizajn. Jedan od pametnih satova privukao je pažnju i voditelju Nove Danilu Mašojeviću.

– Ono po čemu se Huawei Watch GT 4 odmah izdvaja jeste to što po dizajnu podseća na klasične ručne satove, a posebno je upečatljiv njegov oblik, koji je inspirisan farovima starih sportskih automobila. Huawei Watch GT 4 dolazi u četiri varijante – tu je klasična crna sa gumenom narukvicom, ispolirana metalik-siva, kao i varijanta sa kožnim kaišem, a za ljubitelje nešto smelijeg izgleda tu je zelena kompozitna narukvica, koju sam odabrao za sebe. Super mi je što mogu da odaberem i neku od 25.000 različitih pozadina sata i tako dodate lični pečat svom gedžetu – ističe voditelj.

PR Foto: Nova
PR Foto: Nova

– Uz brojne obaveze na poslu i dugačke “to do” liste, sat nudi i odličan način da se oslobodimo stresa, budući da nudi preko 100 različitih sportskih režima koji uključuju trčanje, vožnju bicikla, plivanje – koje je moj izbor. A Activity Ring sistem, pokazao se kao odličan podsticaj za trening, sa svojim sistemom takmičenja i nagrada. Huawei Watch GT 4 vodi računa o vašem zdravlju čak i tokom treninga, pa tako TruSeen™ 5.5+, precizni AI algoritam, analizira otkucaje vašeg srca i obaveštava vas čim nešto nije u redu kako biste na vreme mogli da se obratite lekaru – kaže Danilo, koji ipak najviše istiće opciju praćenja sna.

PR Foto: Nova
PR Foto: Nova

– Nakon napornog dana neophodan je dobar san, o čemu Huawei Watch GT 4 takođe brine. Ako se konstantno budite umorni i ne spavate mirno, ovaj gedžet vam pomaže da otkrijete u čemu je problem. TruSleep™ 3.0 tehnologija beleži i analizira sve faze sna, sa posebnim akcentom na disanja, kako biste imali uvid u moguće nepravilnosti i sledećeg jutra se probudili odmorni za nove izazove. Posao novinara i voditelja podrazumeva mnogo rada na terenu, zbog čega mi je baterija jedna od najvažnijih karakteristika koje imamo na umu pri izboru pametnog sata. Huawei Watch GT4 me je oduševio baterijom koja može da traje čak dve nedelje. Naravno telefon mi je glavno „sredstvo za rad“ Huawei Watch GT 4 besprekoran je i u ovom domenu, budući da je kompatibilan sa svim Android i iOS pametnim telefonima, a moj izbor je poslednji Huawei P60 Pro. Ovaj flaghsip mi je privukao pažnju svojim unikatnim dizajnom i vrhunskom kamerom, koja se, inače, nalazi na prvom mestu DXOMARK rangiranja, a posebno nas je oduševila njegova baterija koja može da traje i do dva dana – kaže Mašojević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar