List Danas proširio je svoju dopisničku mrežu na još tri grada čime je broj gradova iz kojih će ubuduće izveštavati o svim bitnim lokalnim temama proširen na 13.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Čitaoci će od sada moći da prate dešavanja i čitaju bitne teme i životne priče i iz Šapca,  Zaječara  i  Jagodine  na posebnim stranama portala Danasa, ali i da zaprate Danasove lokalne Fejsbuk stranice za ove gradove – Danas – Šabac, Danas – Zaječar i Danas – Jagodina.

“Danas na lokalu“ smo pokrenuli u nameri da građanima ponudimo pouzdane informacije iz sredina u kojima žive.

Podsetimo, na portalu danas.rs otvorene su u decembru posebne stranice za 10 gradova: Novi Sad, Subotica, Zrenjanin,  Užice ,  Kragujevac ,  Niš ,  Vranje , Novi
Pazar,  Kikinda  i  Majdanpek  gde svi zainteresovani mogu da pročitaju najvažnije vesti o funkcionisanju ovih lokalnih zajednica.

Istovremeno, na Facebooku smo otvorili stranicu za svaki grad Novi Sad, Subotica,  Zrenjanin ,  Užice ,  Kragujevac ,  Niš ,  Vranje , Novi Pazar,  Kikinda  i  Majdanpek . Tu nas mogu i kontaktirati, predložiti temu, javiti za problem ili istaći nešto lepo što se dešava u njihovom gradu.

Širenjem dopisničke mreže Danasa i otvaranjem lokalnih stranica želimo da čitaocima ponudimo pouzdane informacije i realnu sliku o zbivanjima u njihovim gradovima i opštinama.

Listu svih gradova i Fejsbuk stranica možete pronaći na posebnom linku.

BONUS VIDEO: Dragoljub Petrović o kriznom štabu, EU, dijalogu i korupciji

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar