Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Na Pančevačkom mostu, između semafora na Bogosloviji (okretnica autobusa) do početka Pančevačkog mosta, u smeru ka Pančevu, danas i sutra od 7 do 19 časova izvode se radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora.

Saobraćaj se u smeru ka Pančevu, odvija desnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Boljevac – Knjaževac, od 23. avgusta do 31. avgusta tokom izvođenja radova dolaziće do povremenih obustava saobraćaja na deonici Dobro Polje – Vlaško Polje, od 8 do 11 časova i od 12.15 do 15.15 časova.

U Somboru na deonici Sombor (Apatin) – Sombor (Industrijska zona), zbog održavanja priredbe „10. Somborman triatlon“ sutra od 10 do 14 časova biće obustavljen saobraćaj.

Tokom održavanja priredbe saobraćaj će se odvijati gradskim ulicama.

Brusnik – Negotin, na deonici: Ulica Karađorđeva, ulica Vere Radosavlević i ulica pored Zelene pijace, od sutra do 10. septembra od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 3000 m. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Jalovik-Dimitrovgrad, od 17. avgusta do 23. avgusta od 9 do 12 časova i od 13 do 16 časova na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar