Ćuta o Goranu Markoviću
Foto: Nova.rs/N1/video

Aleksandar Jovanović Ćuta reagovao je na izjavu ministarke Zorane Mihajlović koja tvrdi da on "histeriše" jer nije dobio dozvolu za minihidroelektranu.

Njegov odgovor prenosimo u celosti:

PROČITAJTE JOŠ

„Gospođo Mihajlović,

Vaše bolesne izjave kojima već godinama svesno obmanjujete javnost tvrdeći da sam hteo da gradim malu hidrocentralu na reci u kojoj sam prohodao su morbidna laž.
Pre nego što sledeći put izgovorite nešto slično, ne bi bilo loše da znate da se u svom životu nikada nisam bavio investicijama.

Za razliku od Vas gospođo višestruka Ministarko ja se ne ložim na sticanje materjalnih bogatstava i vlast, i nisam bio: ni ministar ekologije i energetike, ni visoki funkiconer G17+, ni ministar Građevinarstva saobraćaja i infrastrukre, ni visoki funkcioner SNS i trenutno ne obavljam funkciju mnistra rudarstva i energetike.

LjudI koje danima optužujete da su kršili zakone kada je reč o gradnji MHE su vaše kolege i saradnici sa kojima ste zajedno vodili ovu zemlju i još uvekcl“ dir=“ltr“>ek je vodite, i nije lepo da se sada tako ponašate prema njima.

Sve što je rađeno kako kažete protiv zakona ste na kraju potpisali lično Vi dok ste bili na čelu ministarstva Građevnarstva saobraćaja i infrastrukture jer ono je to koje po zakonu nakon svih procedura potpisuje i izdaje građevinske dozvole u Zaštićenim područjima. Optužujući svoje kolege gospođo Mihajlović Vi optužujete samu sebe i dobro je što cela Srbija to može da vidi. Od srca Vam želim da tako nastavite. Na kraju, svako iza sebe ostavi ponešto. Iza nekog ostanu reke i život a iza nekog suva korita i mrtva priroda“ , zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO: Aleksandar Jovanović Ćuta, govor pre protesta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare