Aktivista Dragan Simović je pokušao da probije kordon, ali ga je policija zaustavila. Petar Đurić, poznatiji po akciji "Ćale, ovo je za tebe", probao je sličnu stvar, takođe bez uspeha.

„Pokušali smo da probojemo blokadu, došli smo k’o ljudi, od prošlog četvrtka kampujemo, došli smo im na noge, ja to kao domaćin ne mogu da razumem. Sram ih bilo. Meni kad dođe nego pred kuću, hoću rukav da mu pocepam da uđe, da popijemo kafu, rakiju…“, rekao je Simović, prenosi N1.

Nakon Simovića, policijski kordon pokušao je da probije Petar Đurić, poznatiji po akciji „Ćale, ovo je za tebe“. On je ušao u verbalni okršaj s policijom, ali ga je sve vreme smirivao Savo Manojlović, lider organizacije „Kreni promeni“.

Protest pristalica pokreta „Kreni promeni“ može pratiti OVDE.

Podsećamo, Savo Manojlović sinoć je objavio da će danas biti protest na Novom Beogradu, u trenutku kada predsednik Aleksandar Vučić bude delio ordenje i priznanja povodom Dana državnosti. Manojlović je pojasnio da se ne protestuje protiv odlikovanja, već zbog toga što ih dodeljuje predsednik države koji nije dostojan da ta priznanja uručuje.

BONUS VIDEO Incident kod Palate Srbije, 15. februar

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar