Foto; Promo

Beograd, 16.9.2022 - SBB kompanija nastavlja najvažniji projekat ove godine - GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.

Proces digitalizacije je završen i u Boru, Čačku i Kikindi, čime su su se još tri grada našla na mapi SBB GIGA gradova.

U svim GIGA gradovima SBB korisnici imaju pristup zvanično najbržoj i najbolje ocenjenoj internet mreži u zemlji, što je potvrđeno po drugi put od strane renomirane svetske kompanije Ookla[1] i vrhunski kvalitet SBB digitalne televizije na do tri TV uređaja u kući bez dodatnih troškova ili povećanja pretplate. Korisnicima EON Premium paketa sa internetom, televizijom i telefonijom dostupne su internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi naši korisnici iz Kikinde, Čačka i Bora sada mogu da se uvere u našu najbrže ocenjenu internet mrežu u Srbiji, kao i u vrhunsko iskustvo jedinstvene EON platforme. Naš cilj je od prvog dana bio da budemo inovativni i da se uvek trudimo da naši korisnici budu najzadovoljniji, a naše brojke i postignuća su samo potvrda toga“, rekla je Direktorka za rezidencijalnu prodaju, Ksenija Bulatović.

BONUS VIDEO: Velika akcija čišćenja na Drinskoj regati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

SBB kompanija započela je i digitalizaciju Majdanpeka i Ivanjice, koji će nakon završenog procesa digitalizacije postati novi GIGA gradovi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar