U novinama “Nova” u četvrtak pročitajte: Sve o nestanku i potrazi za devojčicom u okolini Bora; Kosovo dobilo preporuku za članstvo u Savetu Evrope, protiv glasale samo Crna Gora i BIH, Grci uzdržani; Lider Dveri Boško Obradović u intervjuu poručuje: Koalicija sa Zavetnicima je bila greška;

Preporučeno pozivanje Kosova u članstvo Saveta Evrope: Kosovo bi moglo da postane članica u maju

Politički komitet Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) doneo je na jučerašnjem sastanku u Parizu odluku da preporuči pozivanje Kosova u članstvo Saveta Evrope, javila agencija FoNet. Ova odluka objavljena je na nalogu tog komiteta PSSE na društvenoj mreži Iks.

Boško Obradović, bivši lider Pokreta Dveri: Koalicija sa Zavetnicima bila je greška

Nemam nameru da se kandidujem za gradonačelnika Čačka. Što se tiče opozicionog atestiranja Dveri i mene lično, mi smo to odavno prošli. Lično sam razgovarao sa svim liderima čačanske opozicije i mislim da smo na dobrom putu da napravimo jedan koordinacioni tim pred lokalne izbore.

Stotine policajaca, vatrogasaca, spasilaca i građana u potrazi za nestalom devojčicom u okolini Bora: Cela Srbija traga za malom Dankom (2)

Oba roditelja juče su saslušana u policiji, dok je majci, koja je sa devojčicom i drugim detetom bila u Banjskom polju u trenutku kada je nestala, oduzet telefon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare