Kruševac, sahranjen dečak iz Kruševca, nesreća, sahrana, Aleksandar Cojić
Aleksandar Cojić Foto: Nova.rs

Aleksandar Cojić (16) iz Kruševca, učenik Hemijsko-tehnološke škole sahranjen je danas na Novom groblju u ovom gradu.

Od dečaka se oprostio minimalan broj prisutnih, budući da je utvrđeno da je bio kovid pozitivan. Zbog epidemije korona virusa, nije bio organizovan odlazak đaka i predstavnika škole na groblje. Majka Ružica lila je suze, gledajući u beli kovčeg u kojem je sahranjen njen sin Aleksandar.

Zatim su se tiho uputili ka mestu sa kojeg su se poslednji put oprostili od svog Ace. Obdukcija tela Aleksandra Cojića(16) iz Kruševca, koji je u utorak preminuo od posledica Kovida, primećeni su znaci meningitisa, nezvanični su podaci iz kruševačke bolnice. Ali, nije poznato šta je tačno dovelo do smrti ovog srednjoškolaca kod koga je korona virus potvrđen pre pet dana. Tek kada stignu konačni rezultati obdukcije, biće poznato od čega je preminuo.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

Foto: Nova.rs

Dodatne analize koje će se raditi nakon obdukcije, naložilo je Više javno tužilaštvo. One treba da pokažu da li postoje veze moguće upale mozga i Kovida uopšte ili sam tragičan lanac koji je doveo do smrti dečaka. Majka Ružica nam je ranije rekla da se Aleksandar žalio na glavobolju, povraćao je i kašljao.

Od korone su u porodici oboleli i Aleksandrova starija sestra i otac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare