Foto: Instagram/marko_marijokovic

Kada se pomene ime Marko Marijoković, korisnicima društvene mreže Instagram, već je sve jasno. Čuveni unuk, još čuvenije bake, koja hiljade i hiljade korisnika Instagrama svakog dana uveseljava u objavama svog unuka, danas je pored smeha, svoje pratioce ispunio i osećajem sreće i zadovljstva. Naime, Marko je objavio da je svojoj baki za rođendan poklonio novi bicikl, pošto stari vozi preko 20 godina.

Marko je u svojoj objavi na Instagramu objavio da je bilo vreme da baka dobije novi bicikl.

„Zašto baš bicikl? Zato što za mene ovo predstavlja dokaz da je i dalje zdrava, vitalna i da ćemo joj ovim gestom pomoći da svoje zdravlje i održi jer svakodnevno do prodavnice ide bajsom“, napisao je unuk Marko i dodao da jedva čeka da se baka hvali kako su joj unuci kupili novi bicikl.

Srećna baka se zbog poklona rasplakala i rekla da ovo nema nigde.

„Ovo je nešto prelepo i ovo treba da doživiš“, rekla je baka, dok je probala svoj novi bicikl. I zaista, treba doživeti.

Marko Marijoković i njegova baka postali su poznati širom društvene mreže Instagram, po snimcima na kojima Marko snima svoju baku, koja zasmejava celu Srbiju. Poznate su njene epizode kako se kupa u bazenu, kako se prska vodom sa unukom, kako se svađa sa mužem, odnosno Markovim dedom ili jednostavno kako uživa u rutinskim stvarima poput ispijanja kafe ili pečenja paprike, a ponekad i psuje.

Takođe, nije prvi put da je Marko svoju baku iznenadio poklonom koji joj je nedostajao. Prošli put, to je bio šporet, koji će baki pomoći da bolje kuva.

Za kraj ove zanimljeve priče, čestitamo baki srećan rođendan i radujemo se novim snimcima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare