Bager u Šapcu Izvor: Screenshot/ Twitter / Video

U Šapcu je došlo do incidenta tokom blokiranja saobraćajnica. Naime, kako se vidi po snimcima sa društvenih mreža, jedan bagerista nije želeo da stane i krenuo je kroz grupu okupljenih građana.

Osoba koja je pored njega, sa bagera, snimala okupljene građane, šutnula je muškarca koji je pokušao da se popne, a onda je izbila tuča.

Građani su blokirali saobraćaj baš ispred nekoliko autobusa koji su prevozili pristalice Srpske napredne stranke, ali nije bilo nikakvih incidenata dok je bio prisutan policijski kordon.

Ali, u jednom trenutku policajci su se povukli, a na ljude je krenuo bager koji je silom pokušavao da probije blokadu. Ipak, to nije dalo rezultata jer su ljudi bili uporniji, uprkos mogućnosti da neko bude ozbiljno povređen ili čak da strada.

Tada su se pojavili su se maskirani mladići, naoružani drvenim palicama, štanglama i čekićima, za koje se pretpostavlja da su članovi nekih navijačkih grupa.

Oni su napali okupljene građane i počeli da ih udaraju, a razbili su i stakla na jednom traktoru koji je blokirao saobraćajnicu.

Policija je za to vreme sve posmatrala i nisu intervenisali.

Demonstranti su potom kamenjem i zemljom počeli da gađaju autobus u kojima su bili članovi SNS.

BONUS VIDEO: Gurkanje demonstranata sa žandarmerijom u Novom Sadu

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare