Granični prelaz Horgoš Foto:TANJUG/ ADRIASOUND/ SINISA KOPUNOVIC/

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će sutra od 7 do 17 časova biti obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja.

Alternativni putni pravac za vreme obustave je deonica Kokin Brod – Bistrica – Priboj.

Zbog održavanja Memorijalne atletske trke „General Ðukić 2022“ 30. oktobra od 10.30. do 13.30 časova biće povremeno obustavljen saobraćaj na deonici Valjevo – Rogačica, od spomen – biste generalu Ðukiću do Jovanje i nazad.

Tokom obustava saobraćaj će se odvijati lokalnim putnim pravcima uz asistenciju policije.

Produžavaju se do 10. novembra radovi na pojačanom održavanju deonice petlja Ražanj – petlja Pojate u smeru Niš – Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš – Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, a zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate.

Do 11. decembra radnim danima i subotom od 21 do 5 ujutro izvodiće se radovi na popravci oštećenja na Pančevačkom mostu u smeru Beograd – Pančevo.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom saobraćajnom trakom.

Do 10. novembra od 7 do 16 časova svakog dana će se na magistralnom putu između Paraćina i Zaječara osim nedeljom obavljati radovi na popravci oštećenih delova kolovoza. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Do 2. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na delu autoputa od petlje Požarevac do petlje Velika Plana u smeru ka Nišu.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru Niš – Beograd.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 na putničkim terminalima naših graničnih prelaza vozila se ne zadržavaju.

Teretna vozila čekaju prilikom izlaska iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Šid pet sati, na Batrovcima četiri, na Gradini i Sremskoj Rači dva sata.

***

BONUS VIDEO: Privremeno se obustavlja izgradnja fabrike Linglong, troškovi postali previsoki

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar