dobrovoljno davanje krvi Foto:Ministarstvo Pravde

Institut za transfuziju krvi Srbije organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi na različitim lokacijama tokom ove nedelje. Davaoci krvi će imati priliku da kada dobrovoljno daju krv uživaju i u određenim sadržajima koji se pripremaju samo za njih.

U sredu 21. jula održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi koju organizuje KartLand Ada Huja d.o.o. Na KartLand karting stazi biće postavljen transfuziološki autobus od 9 do 14h. Sve davaoce krvi očekuje besplatna vožnja kartinga.

„U petak 23. jula u okviru najvećeg međunarodnog turnira u bilijaru u Višnjičkoj 49b, održaće se i akcija dobrovoljnog davanja krvi, na parkingu će biti postavljen transfuziološki autobus, a dobrovoljni davaoci krvi će nakon završetka turnira dobiti sat vremena besplatnog bilijara u terminu po njihovom izboru“, piše u saopštenju Intituta za transfuziju krvi Srbije.

Nastavljaju se i akcije doborovoljnog davanja krvi u saradnji sa beogradskim bazenima.

„U petak 23. jula od 10 do 14h akcija će se održati u Sportskom centru Novi Beograd, na bazenima „11. april“. Za sve davaoce krvi Uprava je pripremila jednu kartu za bazen. U subotu 24. jula u transfuziološkom autobusu ipsred bazena 25. maj, SRPC „Milan Gale Muškatirović“ od 12 do 16h održaće se akcija davanja krvi, a Uprava je za sve humane sugrađane pripemila mali znak pažnje, 3 karte za bazen“, piše u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar