Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Sarah El Sarag, pravna zastupnica glumaca Petra Benčine i Tamare Dragičević, podnela je ranije u njihovo ime krivičnu prijavu Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal zbog pretnji koje su dobili preko društvenih mreža. Najavila je i da će u ponedeljak podneti dopunu prijave.

El Sarag kaže za Danas da je krivična prijava je podneta 2. juna, povodom pretnji koje je glumica Tamara Dragičević dobila putem društvenih mreža. U toj prvoj pretnji, nepoznata osoba je glumicu „upozorila“ da umesto što poziva na proteste, treba više pažnje da posveti detetu koje ima završnu predstavu u vrtiću.

Dopuna prijave, kako najavljuje advokatica, uslediće nakon što su na društvenim mrežama glumici stigle nove pretnje uz navođenje lokacije na kojem se nalazi njeno dete.

El Sarag napominje da od podnošenja prijave nisu dobili nikakvu povratnu informaciju od tužilaštva, dodajući da je sledeći korak na njima.

Tamara Dragicevic i Petar Bencina
Tamara Dragičević i Petar Benčina Foto:TANJUG/TARA RADOVANOVIC

Glumac, Tamarin suprug, Petar Benčina rekao je u subotu za naš portal da je slučaj pretnji prijavljen policiji ali da reakcije nema i da će sam zaštititi svoje dete.

„Ja sam strašno besan i uznemiren, bio bih jako neozbiljan kada u ovakvoj situaciji pretnje mojoj deci i porodici ne bih shvatio ozbiljno. Ne verujem nikome, idem sutra da uzmem dete sa letovanja i sam ću probati da ga zaštitim. Policija ne reaguje. Ništa mi nisu javili, slučaj sam prijavio“, rekao je Benčina za Novu.

Bonus video Tamara Dragičević: Živimo u trenutku Revolta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar