Foto: Promo

Svake godine mnogi pacijenti iz različitih delova sveta putuju u Tursku na lečenje, a njihov izbor je Zdravstvena grupacija Acıbadem koja svojim najsavremenijim tehnologijama i timovima medicinskih stručnjaka obezbeđuje usluge koje su u skladu s najvišim međunarodnim standardima kvaliteta.

Acıbadem je osnovan 1992. i najveća je zdravstvena grupacija u Turskoj. Grupaciju se sastoji od mreže koju čine 24 opšte bolnice, univerzitet, zdravstveni centri, 14 klinika, razne laboratorije kao i druge prateće uslužne kompanije. Acıbademovo partnerstvo sa IHH Healthcare od 2012. godine omogućilo nam je da postanemo deo drugog najvećeg svetskog lanca pružaoca zdravstvenih usluga.

Acibadem posluje u 5 država.

Zdravstveni ekosistem

Zdravstvena grupacija Acıbadem obezbeđuje sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od „360 stepeni“ i nudi poseban globalni integrisani model zdravstvenog ekosistema zahvaljujući svojim namenskim ustanovama, univerzitetu, laboratorijama kao i pratećim uslužnim kompanijama.

Foto: Promo

Univerzitet Acıbadem mesto je gde budući zdravstveni stručnjaci stiču obrazovanje, dok u isto vreme naši iskusni zdravstveni stručnjaci rade na poboljšanju iskustva pacijenata u svim ustanovama grupacije. Acibadem Labmed je centralna klinička laboratorija, Labgen je zadužen za genetsku dijagnostiku, Labvital je laboratorija za kontrolu hrane, LabCell je laboratorija za proizvodnju matičnih ćelija i banka krvi iz pupčanika, Pathology je patološka laboratorija. Acıbadem Technology razvija i unapređuje interni softver uz „bolnički informacioni sistem“.

APlus bavi se higijenskim i ugostiteljskim zahtevima bolnica. Acıbadem Mobile pruža usluge hitne i kućne nege izvan bolnica.

Iskusni medicinski stručnjaci

Efikasnost lečenja zavisi od što ranijeg uspostavljanja prave dijagnoze. Naši stručnjaci iz različitih medicinskih oblasti i disciplina sarađuju kako bi saslušali vašu priču, sveobuhvatno procenili vaše stanje, i zatim uspostavili dijagnozu uz individualizovani plan lečenja.

Foto: Promo

Bez obzira s kojim se ozbiljnim, složenim ili retkim zdravstvenim izazovom suočavate, možete biti uvereni da Acıbademovi stručnjaci poseduju izuzetno iskustvo u lečenju svih vrsta specifičnih medicinskih stanja.

Vrhunske tehnologije u službi zdravlja

Vrhunske zdravstvene tehnologije ne doprinose samo u povećanju stope uspešnosti lečenja različitih zdravstvenih stanja, već i većoj efikasnosti procesa od kojih lekari i hirurzi imaju koristi.

Zdravstvena grupacija Acıbadem na raspolaganju ima najsavremeniju tehničku opremu kao i dijagnostičke uređaje kako bi pacijentima nakon dijagnostikovanja u što kraćem roku omogućili efikasnu terapiju uz minimalne posledice. Tehnologije i uređaji koje koristimo obezbeđuju napredne slikovne analize svih bolesti, posebno za onkološke pacijente tokom procesa dijagnostikovanja, zatim uređaje za robotsku hirurgiju najveće moguće preciznosti koji se takođe koriste u lečenju. Acıbadem trenutno ima 11 Onkoloških centara (hirurgija, radioterapija, hemoterapija) kao i 6 Centara za robotsku hirurgiju.

Multidisciplinarni pristup

Multidisciplinarni pristup predstavlja pristup prema kojem se grupa medicinskih radnika i specijalista iz različitih oblasti medicine okupi kako bi razgovarali o stanju pacijenta. Svrha ovog sveobuhvatnog pristupa je procena kako se pacijentu može obezbediti još bolja nega tokom procesa dijagnostikovanja, lečenja i kasnijeg praćenja.

Acıbademovi medicinski stručnjaci zbog svog ogromnog iskustva ne oklevaju kada sa svojim pacijentima treba da razmene mišljenja i informacije. Sva odeljenja međusobno su izvanredno usklađena. U slučajevima kada su potrebne dodatne analize i lečenje, naši zdravstveni radnici i specijalisti okupljaju se i odlučuju o najprikladnijoj terapiji kao i načinu praćenja pacijenta.

Sveobuhvatna usluga

Centar za usluge pacijentima iz inostranstva zamišljen je kao uslužni „sveobuhvatni“ centar koji obezbeđuje praktičnu podršku svim pacijentima, od njihovog prvog kontakta i posete do povratka u svoju domovinu. Kada pacijenti iz inostranstva odluče da dođu u Tursku na lečenje, mogu lako dobiti planove putovanja i lečenja u Acibademovim Kancelarijama za podršku pacijentima iz inostranstva.

Svi inostrani pacijenti biće srdačno dočekani na našim Health Point šalterima po dolasku na aerodrom u Turskoj. Zatim se pacijenti organizovanim prevoznim sredstvima prevoze direktno do hotela ili bolnice. Na našim Health Point šalterima u bolnicama naši prevodioci dočekuju pacijente na 20 različitih jezika, obezbeđujući adekvatnu podršku tokom celog lečenja.

Kao vodeća zdravstvena organizacija posvećena održivosti i transparentnosti, Acıbadem je akreditovan od strane Joint Commission International (JCI), nezavisne međunarodne organizacije koja postavlja standarde kvaliteta u oblasti zdravstvenih usluga.

Neprestano komuniciramo o ekološkim, društvenim i upravljačkim pitanjima koja naši pacijenti, zdravstveni radnici i globalni učesnici smatraju najvažnijim. U stalnoj smo razmeni sa svim našim vrednim saradnicima s ciljem kako poboljšati javno zdravlje i zdravlje prirodne sredine.

[email protected]
https://www.acibadem.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar