Foto: EPA-EFE/Mariscal

Kompanija "ZARA" oglasila se nakon spekulacija i navoda u pojedinim medijima da će zatvoriti svoje objekte na različitim lokacijama širom Srbije. "ZARA" je u zvaničnom saopštenju navela da su podaci koji su izneti potpuno netačni.

Brojni mediji objavili su danas vest da „ZARA“ planira da napravi novi strateški potez, te da je sama kompanija poslala saopštenje svojim kupcima, u kojem navodi da zatvara nekoliko objekata širom Srbije. Mediji su takođe preneli da se zbog toga nude sniženja od čak 80 odsto:

„Usled zatvaranja nekoliko maloprodajnih objekata u Srbiji u toku je velika online rasprodaja“, naveli su brojni mediji danas u Srbiji, dodajući da se za sličan potez opredelila i firma „H&M“.

Ubrzo nakon pomenutih spekulacija, oglasila se i kompanija „ZARA“ koja je demantovala pisanja.

Saopštenje kompanije prenosimo u celosti:

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

 

„Obaveštavamo vas da su danas objavljeni podaci o zatvaranju naših prodavnica u Srbiji potpuno netačni. ZARA ne zatvara svoje prodavnice u Srbiji i ne planira komercijalne akcije poput onih pomenutih u vestima. Istakli bi da mediji koji su objavili ove informacije nikada nisu na tu temu kontaktirali ZARU. Hvala na razumevanju.“, navodi se u saopštenju.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar