pr
pr

Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, danas je zvanično uručeno predstavnicima kompanije, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Zaječarsko pivo je brend koji čuva svoju dugu tradiciju, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i originalnoj recepturi. Simbol timočkog kraja i istočne Srbije, ali i svih potrošača širom zemlje koji su mu verni decenijama unazad zbog jedinstvenog identiteta. Prepoznatljiv je po svojoj crvenoj etiketi, očuvanju ćiriličnog pisma na ambalaži i jedinstvenom ukusu. Zahvaljujući prepoznatljivoj gorčini, zlatnoj boji i osvežavajućem ukusu, Zaječarsko pivo postalo je omiljeni izbor potrošača širom Srbije, ali i regiona.

„Zaječarsko pivo je autentičan domaći proizvod i biser istočne Srbije koji poštuje i neguje tradiciju. Veliko nam je zadovoljstvo što su nam potrošači u Srbiji ukazali poverenje i zahvaljujući njima je naš brend poneo priznanje „Miljenik potrošača“. Veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i recepture ovog piva, omogućili su da Zaječarsko više puta bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno pivo u Srbiji. U godinama koje su pred nama, nastavićemo da negujemo kvalitet i nastojati da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato“, istakla je Tamara Pajević, Group Brand Manager u kompaniji HEINEKEN Srbija, prilikom svečanog uručenja priznanja.

Društveno odgovorno i održivo poslovanje, duboko je ukorenjeno u sve korporativne i brend aktivnosti kompanije HEINEKEN Srbija, a samo kroz Zaječarsko brend u toku izazovne godine koja je za nama, realizovane su mnogobrojne aktivnosti. U saradnji sa Bankom hrane, zajedno sa potrošačima Zaječarskog piva, donirano je 100.000 obroka za ugrožene građane Srbije, a akciji su se pridružili i zaposleni u kompaniji, koji su donirali hranu.

Foto: Promočea

Da Zaječarsko prepoznaje i čuva tradiciju i kulturno nasleđe, svedoči i projekat oživljavanja kulturne baštine juga Srbije, sa ciljem razvoja i podizanja svesti u javnosti o bogatstvu ovog dela naše zemlje. Plan je da se ovog leta u saradnji sa Udruženjem za negovanje tradicije „Višnja“, izgradi Zanatski centar u Nišu, koji će pored radionica obuhvatiti i centar za obuku i prekvalifikaciju zanatlija.

Kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Dok je pivara u Zaječaru ponosna na svoju dugogodišnju tradiciju i pivarsko umeće koji datiraju još od 1895, pivara u Novom Sadu je jedna od tehnološki najrazvijenijih u regionu.

Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, distribucija i prodaja piva. Portfolio brendova čine: Heineken, Heineken 0.0, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Svetle, Sol, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Zaječarsko Extra Filtrirano, Laško Zlatorog, Laško Zlatorog 0.0, Laško Malt Mix 0.0, Birra Moretti, PilsPlus i Sajder Bandit.

Foto: Promo

Kompanija HEINEKEN Srbija je u poslednjih deset godina, u Srbiju investirala oko 200 miliona evra, od čega je u 2020. godini uložila oko 400.000 evra u društveno odgovorne projekte, uključujući donaciju od 100.000 evra za nabavku dodatnih respiratora za zdravstveni sistem i pomoć najugroženijima u borbi protiv virusa Covid-19, kao i 100.000 besplatnih obroka za ugrožene građane Srbije u saradnji sa Bankom hrane. Heineken Srbija nastoji da svakim svojim pokretom i projektom doprinese zajednici u kojoj posluje uz najviše standarde kvaliteta, poštujući ljudska prava i štiteći okolinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare