Vučić danas na otvaranju Galerije Beograd

Biznis 30. okt. 202007:16 > 09:0714 komentara
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Galerije Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najveći tržni centar u regionu.

Otvaranje je planirano u 08.00 časova, a prisustvovaće i predsednik kompanije Eagle Hills Mohamed Alabar.

Galerija Beograd je najavljena kao najveći šoping mol, „zabavna i gastronomska destinacija u regionu“.

Reč je o tržnom centru na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

Pročitaj i:

U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta.

U Galeriji će se osim novih brendova predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

Galerija Beograd predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije i ujedno jedini evropski tržni centar na obali reke.

U ponudi će biti na desetine kafića i restorana, dva zabavna kompleksa i bioskop sa IMAX tehnologijom.

Staklo i kamen preovlađuju u eksterijeru, a zahvaljujući fasadama i podovima od prirodnih materijala i plafonu od providnih panela, šetnja kroz unutrašnjost posetiocima daje utisak da su napolju.

Idejno rešenje za Galeriju Beograd radio je arhitektonski studio Callison RTKL iz Los Anđelesa, koji stoji iza projekata kao što su Kolumbija centar u Sijetlu i Fashion Show, najveći šoping mol u Las Vegasu.

Galerija Beograd donosi još jednu inovaciju, program lojalnosti „Moj Beograd“, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrade.

Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u tom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine.

Prvi koji će imati priliku da kupuju na taj način su dobitnici nagradne igre „Šopinguj kao milioner“.

Najsrećniji dobitnik osvojio je dva miliona dinara, drugoplasirani 200.000, a petoro trećeplasiranih po 20.000 dinara. Pored bodova, aplikacija obezbeđuje i brojne popuste i druge pogodnosti.

Otvaranje Galerije Beograd pratiće i sedmodnevni festival, tokom kojeg će svaki dan biti ispunjen sadržajima i raznim aktivnostima.

Komentari

Vaš komentar