Većina prodavnica radi za vikend – od ujutru do 17 časova

Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

S ozbirom da će za predstojeće praznike, tokom vikenda biti dozvoljeno kretanje od 5 sati ujutru do 18 časova popodne, trgovci su takođe prilagodili svoje radno vreme. Većina prodavnica u okviru trgovinskih lanaca otvoriće svoja vrata za kupce, dok "Lidl" zaposlenima omogućava da praznike provedu kod kuće.

Sve „Maksi“, „Tempo“ i „Shop&Go“ prodavnice biće otvorene za kupce u subotu 2. maja i nedelju 3. maja u terminu od 8 do 17 časova. U petak 1. maja prodavnice neće raditi,  potvrđeno nam je u ovom trgovinskom lancu.

Međutim, „Lidl“ će vrata za kupce otvoriti tek posle praznika.

„Kompanija Lidl Srbija obaveštava potrošače da tokom prvomajskih praznika, u petak, subotu i nedelju, od 1. do 3. maja, Lidl prodavnice neće raditi. U ovoj vanrednoj situaciji naši zaposleni su bili tu za svoje sugrađane, i iz dana u dan se prilagođavali promenama i potrebama za snadbevanjem. Tim povodom, želimo da omogućimo svim našim zaposlenima da se u znak proslave Međunarodnog praznika rada, zasluženo odmore tokom tri spojena neradna dana“, rečeno za Nova.rs u ovoj kompaniji, koja će u ponedeljak raditi od 7 do 17 h.

Prodavnice iz sistema „Univereksport“ ne rade u petak, za 1. maj, a rade u subotu i nedelju, 2. i 3. maja, od 7 do 17 časova.

Izuzetak je prodavnica u Preradovićevoj 108a, na Petrovaradinu, koja tokom vikenda radi od 7 do 14 časova“, navode u ovoj trgovinskoj kući.

„Idea“ prodavnice, „Roda“ marketi i „Merkator“ hipermarketi  takođe nisu otvoreni za 1. maj, dok će u subotu i nedelju, 2. i 3. maja, raditi u periodu od 7 do 17 časova.

Isto važi i za prodavnice „Super Vera“ – radno vreme 2. i 3. maja je od 7 do 17 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar