Foto: United Group

Vivacom je najbrža mobilna mreža u Evropi pokazalo je istraživanje kompanije Ookla, zasnovano na rigoroznim standardima merenja Speedtest® aplikacije, postigavši najbolji Speed ScoreTM rezultat. Studija je bazirana na osnovu 127.000 testova sprovedenih u prvoj polovini 2020. godine, u kojima je učestvovalo 44.000 jedinstvenih korisnika u Bugarskoj.

Vivacom je deo United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi, u okviru koje u Srbiji posluju kompanija SBB i njeni servisi EON i Total TV, televizije i portali Sport Klub, Nova S i N1, kao i najveća regionalna platforma za online kupovinu – Shoppster i koja je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu investicionog fonda BC Partners.

Poslujući istovremeno u telekomunikacionom i medijskom biznisu, United Grupa objedinjuje vodeće operatore i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u sedam zemalja, pružajući telekomunikacione usluge najnovije generacije i najbolji strani i domaći TV sadržaj na tržištu od 27 miliona ljudi u Jugoistočnoj Evropi i dijaspori širom sveta.

Kao dodatak vesti o velikom uspehu United Grupe, još jedna njena kompanija, Telemach u Sloveniji, dobitnik je Best in Test sertifikata za najbolju mobilnu i internet mrežu u 2019. i 2020. godini u Sloveniji prema podacima nezavisne istraživačke kuće Umlaut. Uspešna budućnost očekuje i Tele 2 iz Hrvatske, trećeg mobilnog operatora u vlasništvu United Grupe čiji je razvoj i rast u središtu strateških planova Grupe.

United Grupa nastavlja kontinuirano da ulaže u razvoj inovativnih usluga na svim tržištima poslovanja i pružanje vrhunskog korisničkog iskustva.

Komentari

Svi komentari (6)