Foto: Shutterstock

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju cenom akcija Najka i Adidasa putem interneta (takozvani finansijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili žele da prošire svoja saznanja, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija Najka i Adidasa”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija Najka i Adidasa” preuzmite ovde.

Najk je jedan od svetskih lidera u industriji sportske obuće, odeće i prateće opreme. Poslednjih godina, strategija kompanije bila je usredsređivanje na prodaju na kineskom tržištu gde je postigla dvocifreni rast prodaje.

Najk je dugo bio predvodnik u visinama ugovora koje je potpisivao sa sportistima, poput Majkla Džordana čija linija patika svake godine donese više od 3 milijarde dolara. Drugi sportisti, kao što su Kristijano Ronaldo, LeBron Džejms i Simona Bejls, održavaju popularnost brenda širom sveta.

Adidas, drugi po veličini proizvođač sportske opreme, počeo je posebno da učvršćuje svoju poziciju u SAD. Kompanija, koja istorijski gledano nije imala Najkov “cool” ugled, usredsredila se na sponzorstva sa poznatim zvezdama iz tenisa i drugih sportova, a kompanija je potpisala i ugovore sa slavnim ličnostima poput Kanje Vesta i Bijonse.

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar