Kampanja kompaije "Telekom Srbija" protiv SBB-a se nastavlja. Ovog puta su u blizini prodajnih mesta i poslovnica SBB-a u Beogradu i Vršcu postavljeni štandovi, gde građani dobijaju detaljna uputstva kako mogu da raskinu ugovor sa SBB-om.

Na fotografijama se mogu videti štandovi Telekoma, koji se na pojedinim mestima nalaze gotovo na samom ulazu SBB poslovnice.

Foto:Privatna arhiva

Reč je o prodajnim mestima SBB-a na Voždovcu, Zvezdari i Banovom Brdu, a štandovi su nakon Zrenjanina, osvanuli i u Vršcu.

Foto:Privatna arhiva

Osim toga, kampanja se vrši na zvaničnom sajtu MTS-a, gde je korisnicima na raspolaganju dato uputstvo za besplatan raskid ugovora sa kompanijom SBB.

Foto:Screenshot/MTS

„I danas smo svedoci pritiska na naše korisnike gde se štandovi Telekoma u svim gradovima postavljaju ispred SBB-a. Konkretno je ovo u Beogradu, ugao Ustaničke i Vojislava Ilića. Tu se zaustavljaju naši korisnici koji se uče kako da raskinu ugovor“, kaže Ksenija Bulatović direktorka prodaje SBB-a.

Ona dodaje da je u prodajnim mestima situacija redovna, a da je posebno zanimljivo da je podrška građana velika, a razlog njigovog dolaska do šopa je redovno izmirivanje računa.

Foto:Privatna arhiva

Podsetimo, vlasnik televizija Prva i B92 je od SBB za emitovanje ta dva kanala tražio 38 miliona evra godišnje, što je 11 puta više nego do sada.

SBB na to nije pristao i zapretio je da će iz svoje ponude izbaciti Prvu i B92.

PROČITAJTE JOŠ

Plan vlasnika dve televizije sa nacionalnom frekvencijom da od SBB naplati ono što se ne plaća ostalim televizijama sa nacionalnom frekvencijom mnogi su razumeli kao dodatni pritisak na SBB.

BONUS VIDEO: Vlasnik B92 i Prve ćuti o ponudi SBB, gledaoce instruišu kako raskinuti ugovor

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare