Telekom Srbija
Telekom Srbija Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Telekom Srbija ukinuo je korisnicima kablovske televizije tri kanala: Kitchen TV, Dečiju TV i Duck TV. Informacija da ovi kanali više nisu u ponudi Telekoma na svojim sajtovima objavili su Mts i Supernova.

Od 1. februara svi TV korisnici Telekoma Srbije ostali su bez tri kanala – regionalnog kulinarskog kanala Kitchen TV, i dečjih televizija Dečija TV i Duck TV.

Nezadovoljni gledaoci pokrenuli su potpisivanje peticije da se nastavi emitovanje Kitchen TV u Srbiji.

Kitchen TV u svojim objavama na društvenim mrežama navodi da je Telekom „obustavio emitovanje jedinog domaćeg i regionalnog kulinarskog TV kanala“.

„Odlukom rukovodstva Telekoma Srbije, Kitchen TV, jedini domaći i regionalni kulinarski TV kanal, ne nalazi se više u ponudi ovog operatera. Tako će, bez prethodne najave, korisnici ovog državnog TV distributera, ostati uskraćeni za jedan od najgledanijih srpskih i regionalnih specijalizovanih kablovskih TV kanala. Emitovanje Kitchen TV obustavili su i operateri Supernova, M:tel Crna Gora i M:tel Bosna i Hercegovina, koji su deo Telekoma Srbije“, navodi se u jednoj od objava.

Portal TeleSrbija.com naveo je, povodom ukidanja tri kanala iz ponude Telekoma, da „iako to nije navedeno u obaveštenju na sajtu, korisnici koji nisu zadovoljni promenom imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade štete, u roku od 30 dana od dana postavljanja obaveštenja, u skladu sa članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama“.

Foto:Screenshot

BONUS VIDEO: Telekom nastavlja kampanju protiv SBB i iz prostorija beogradskih opština

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare