Foto:promo

SBB kompanija danas je saopštila da će svi SBB korisnici sutra, 10. juna, moći da uživaju u Danu kupovine uz dodatne popuste i besplatnu dostavu na shoppster.com.

Junski Connect Shopping Day donosi popuste na klima uređaje, belu tehniku, laptop računare, aparate za negu, kozmetičke proizvode i auto-sedišta za najmlađe.

Svi SBB korisnici predstojeće toplo leto mogu da rashlade uz Whirlpool i Beko klime uz 10% popusta. Svakog meseca na shoppster.com dostupne su specijalne ponude bele tehnike, a samo ovog četvrtka kompletan asortiman Union bele tehnike snižen je 15%, Končar šporeti i Bosch veš mašine na popustu su 10%.

Aparati za negu i masažeri brenda Beurer sniženi su 25%, dok je kozmetika Sunkissed, Mediheal & Frudia za SBB korisnike snižena 35%. Connect Shopping Day nudi i pogodnost za sve roditelje, budući da su dečija sedišta Nania na popustu 15%. Uz besplatnu isporuku i po specijalnoj ceni od 23.999 RSD, shoppster.com donosi Laptop EZbook X3 13.3 i 64 GB memorije.

Kako bi uživali u ovim pogodnostima, SBB korisnici treba prethodno da se registruju na shoppster.com uz podatke sa MojSBB naloga i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U saradnji sa najvećom integrisanom online i TV prodavnicom shoppster.com, SBB korisnicima dostupni su i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

“Ne propustite Connect Shopping Day, jer samo SBB korisnike na shoppster.com čekaju dodatni popusti, besplatna isporuka i najbolji online šoping” – poručuju iz SBB kompanije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar