Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nova direktorka Elektrodistribucije Srbije – ogranka u Valjevu je Nada Vasiljević, ekonomista, koja je ranije u ovom preduzeću bila na poziciji rukovodioca Sektora snabdevanja. Dosadašnja direktorka Tatjana Stefanović, dipl. ing. el. smenjena je i vraćena na ranije radno mesto rukovodioca Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka. Ova promena je registrovana u APR-u.

Kako N1 saznaje iz pouzdanih izvora, sa direktorkama, bivšom i aktuelnom, prethodno nije obavljen nikakav razgovor već su o promenama obaveštene preko aneksa Ugovora o radu, koji im je zvanično uručen, bez jasnog obrazloženja zbog čega je dosadašnja direktorka smenjena.

Tatjana Stefanović je na čelo Elektrodistribucije u Valjevu došla u februaru ove godine kada je, tadašnji, dugogodišnji direktor ovog preduzeća Zoran Nikolić otišao u penziju. Razlog njenoj smeni, sa pozicije na kojoj je bila tek nekoliko meseci, vezuje se za izražene probleme ovoga leta sa elektrosnabdevanjem desetak valjevskih sela, čiji žitelji nekoliko nedelja u nazad organizuju protesne šetnje u mestu Pričevič.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar