Foto: Promo

Novogodišnji praznici su uveliko počeli, a praznične kupovine i potraga za poklonima ostaju manja ili veća glavobolja svima, zbog čega je bilo kakva prilika da se učine jednostavnijim, udobnijim i bržim od izuzetnog značaja. Upravo takva mogućnost konačno je na našem tržištu – plaćanje platnim karticama prilikom preuzimanja pošiljke kod kurira.

Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica na našem tržištu, među prvima je uvela ovu pogodnost zahvaljujući saradnji sa kurirskom službom D Express i kompanijom Mastercard.

O detaljima u vezi dugo očekivane usluge bilo je reči u emisiji “Među nama” u kojoj su učestvovali izvršna direktorka kompanije Shoppster Ljiljana Ahmetović, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard Jelena Ristić, i zamenik generalnog direktora kompanije D Express, Nikola Riznić.

Shoppster je, objašnjava Ahmetović, u svom radu uvek isticao bezbednost online kupovine kao jednu od najviših vrednosti poslovanja u eCommerce industriji, na šta se naročito odražava nova usluga jer kupci sada mogu da zadrže efikasnost plaćanja platnim karticama bez bilo kakvog ostavljanja podataka o istim:

„Svima nama je važno gde kupujemo, kako u tradicionalnoj kupovini tako i u online kupovini. Biramo mesta kojima verujemo, a bezbednost kupovine, uključujući i plaćanje, vrlo su bitni faktori koji na to poverenje utiču. Zato sve naše usluge razvijamo po najvišim svetskim standardima, uz uvažavanje lokalnih zakona, i sarađujemo isključivo sa renomiranim partnerima kakvi su upravo i Mastercard i D Express.“

U kombinaciji sa drugim uslugama kao što su mogućnost isporuke na željenu adresu, mreža D Express paketomata na 100 lokacija i ostali modeli plaćanja, kupci sada imaju još više izbora kako da učine praznični šoping daleko rasterećenijim iskustvom, bez gužvi, čekanja i drugih neizvesnosti:

„Zašto je plaćanje karticom na licu mesta praktičnije? Ako su veće pošiljke, tj. vrednost robe, kupci često nemaju taj iznos kod sebe, a dešava se i da ne vide poruku kurira i ne pripreme novac na vreme. Sa druge strane, kada su manje pošiljke u pitanju, opet imamo izazov da bi trebalo pripremiti tačan iznos. Svako čekanje da se pripremi novac ili vrati kusur oduzima vreme i kupcu i kuriru, a naš cilj je da svima uštedimo vreme“, dodaje Ahmetović.

Shoppster i ove praznične sezone nastavlja sa uspešnim razvojem srpskog eCommerce tržišta. Sa preko 180.000 proizvoda i više od 3.500 brendova, savremena online i TV prodavnica sa osiguranim „one-stop shop“ statusom pokriva praktično sve što kupcima može zatrebati pred novogodišnje i božićne praznike, uz brojne pogodnosti, akcije i nova iznenađenja za sve kupce, kao i članove programa lojalnosti, Shoppster Smart.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar