Foto:promo

Shoppster.rs, najveća online i TV prodavnica u Srbiji, obradovala je kupce pred prazničnu sezonu uvođenjem jedne od trenutno najtraženijih usluga u eCommerce industriji: Mogućnost plaćanja platnim karticama prilikom preuzimanja pošiljke na željenom mestu isporuke.

Ova pogodnost Shoppster omogućava saradnjom i podrškom kompanija Mastercard i kurirske službe D Express. Praznični šoping postaje još praktičniji, jednostavniji i ugodniji, a Shoppster je među prvima u našoj zemlji uveo izuzetno efikasnu metodu plaćanja od koje koristi imaju svi učesnici u online kupovini:

”Od samog početka svog rada Shoppster je postavio nove standarde savremene eCommerce industrije, prema kojima bira svoje partnere u domenu logistike i sa njima, na zadovoljstvo naših kupaca, razvija spektar usluga i pogodnosti u skladu sa najrazvijenijim tržištima. Kupci su, naravno, na prvom mestu, a plaćanje dostavljenih pošiljki platnim karticama bila je jedna od najtraženijih mogućnosti kada su oni u pitanju, ali primetno je bilo interesovanje i značajnog broja trgovaca – očekujemo da će od uvođenja ove usluge taj broj višestruko porasti. Zajedno sa kolegama iz D Express službe, nastavljamo da pratimo potrebe kupaca, uspešno predvodimo promene tržišta koje se izuzetno brzo razvija, i kontinuirano unapređujemo zaokruženo iskustvo online kupovine,” izjavio je direktor marketinga kompanije Shoppster, Filip Đorović.

Foto:promo

Prema najnovijim istraživanjima MasterIndex Srbija za 2022. godinu, čak 29 odsto ispitanika želi da plaća karticama upravo kod kurira u trenutku dostave. Na ovaj način Shoppster, D Express i Mastercard izlaze u susret očekivanjima korisnika: Kuriri će na svojim postojećim uređajima imati instaliranu platnu aplikaciju zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava beskontaktno plaćanje, a građani će, umesto samo gotovinom, moći celokupnu vrednost pošiljke da plate platnom karticom ili mobilnim telefonom.

Shoppster i ove praznične sezone nastavlja sa uspešnim razvojem srpskog eCommerce tržišta. Sa preko 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, savremena online i TV prodavnica sa osiguranim “one-stop shop” statusom pokriva praktično sve što kupcima može zatrebati pred novogodišnje i božićne praznike, uz brojne pogodnosti, akcije i nova iznenađenja za sve kupce, kao i članove programa lojalnosti, Shoppster Smart.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare