Povodom Dana bezbednosti na internetu, koji se ove godine obeležava 9. februara, vodeće svetske kompanije i najuticajnije organizacije podsećaju na potencijalne opasnosti u digitalnom svetu i važnost bezbednosti na internetu, posebno za decu. SBB, kao jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji i omiljeni internet provajder među mladima, je do sada prvi uvodio inovacije u internetu, kao i televiziji kod nas, koristeći vrhunske tehnologije u korist ličnog doživljaja korisnika.

Kako je saopšteno iz kompanije, SBB najavljuje „EON Connect“ – revoluciju u bezbednosti interneta koja uskoro stiže.

Prema rezultatima istraživanja u okviru projekta Deca Evrope na internetu, većina dece u Srbiji (86%) koristi internet svakodnevno. Dve trećine, odnosno 65% dece od 9 do 10 godina pristupa internetu svakodnevno preko mobilnih telefona bez adekvatnog nadzora.

EON Connect, inovacija SBB kompanije, omogućava kontrolu vašeg interneta koji koristi cela porodica. EON Connect, koji će uskoro biti deo SBB ponude, korisnicima omogućava uvid u to koji su uređaji povezani na njihovu WiFi mrežu, uz mogućnost organizacije i personalizacije povezanih uređaja prema
profilu, kao i bezbednosnu i roditeljsku kontrolu.

Pomoću EON Connect aplikacije, možete da upravljate svojom kućnom mrežom bilo kad i bilo gde, ograničite ili pauzirate internet, blokirate pristup ka određenim kategorijama sadržaja, kreirate lične profile i „dodelite“ uređaje na mreži za svakog člana porodice. Uvođenjem prvih televizijskih korisničkih profila na EON-u u junu 2020. godine, SBB je doneo budućnost personalizovane televizije. EON Kids profil, poseban prostor na EON-u namenjen isključivo deci, omogućava potpuno bezbedno gledanje televizije u sigurnom dečijem okruženju.

EON Connect biće vam saveznik u bezbednom korišćenju interneta, ali i vrhunskom personalizovanom EON iskustvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare