SBB nastavlja sa investicijama: Počinje digitalizacija Zrenjanina

Biznis 01. mar. 202113:57
Podeli:
Foto: Promo

SBB kompanija nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju Zrenjanina, saopšteno je iz ove kompanije.

Zrenjanincima koji koriste SBB usluge, kako se navodi u saopštenju, bez dodatnih troškova, nakon završene digitalizacije biće dostupna digitalna televizija na do tri uređaja uz visok kvalitet slike i zvuka.

Digitalizacija omogućava i super brzi internet do čak 1Gbps uz Giga dodatak, još veću stabilnost servisa i druge napredne funkcije.

Brzine interneta će se u EON paketima nakon završetka digitalizacije povećati automatski: u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina i Niša, ove godine SBB je započeo digitalizaciju Sombora, Valjeva i Leskovca, a sada i Zrenjanina koji će nakon završenog procesa digitalizacije, postati novi GIGA grad.

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u osam gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Komentari

Vaš komentar