SBB i Hisense počinju veliku nagradnu igru za SBB korisnike

Biznis 19. maj. 202112:42
Podeli:
sbb hisense nagradna igra
Foto: Promo

SBB kompanija saopštila je da je u saradnji sa kompanijom Hisense organizovala veliku nagradnu igru za SBB korisnike.

Od 19. maja pa sve do 17. juna 2021. godine u ponoć SBB korisnici mogu da učestvuju u velikoj nagradnoj igri i osvoje jednu od preko 300 nagrada. Glavna premium nagrada je vrhunski Hisense Smart TV od 65 inča za bioskopski doživljaj slike i zvuka u Ultra HD rezoluciji, a SBB korisnici mogu da osvoje i jedan od 100 Hisense Smart televizora od 43 inča u Ultra HD rezoluciji ili 200 TV zvučnika.

SBB i Total TV korisnici koji imaju aktivan postpaid ugovor i izmirene obaveze, mogu da učestvuju u nagradnoj igri slanjem SMS poruke sa brojem svog korisničkog ugovora na 8888. Izvlačenje dobitnika je 18. juna.

Iz SBB kompanije podsećaju da 11. juna počinje takmičenje najboljih evropskih reprezentacija u fudbalu UEFA EURO 2020, koje se ekskluzivno emituje samo na Nova S i Sport Klub kanalima. SBB korisnici najatraktivnije sportske događaje uskoro će moći da gledaju uz Sports Mode vidžet – EON funkcionalnost koja omogućava praćenje statistike, kao i druge zanimljivosti u vezi sa konkretnim sportskim događajem iz minuta u minut.

Gledanje Evropskog prvenstva u fudbalu dostupno i uz Total TV putem satelita bilo gde u Srbiji, ali i u EON TV paketima preko bilo kog interneta u Srbiji.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Vrhunski doživljaj SBB usluga omogućavaju EON paketi sa internetom, televizijom i telefonijom uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV. EON omogućava gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, EON profile, EON Kids i EON Connect za upravljanje kućnim internetom.

Novi SBB, Total TV i EON van SBB mreže korisnici mogu da iskoriste akciju paketa 6 meseci po jedan dinar.

Više informacija na sajtu sbb.rs, najbližoj poslovnici ili Kontakt centru SBB-a 19900.

Komentari

Vaš komentar