Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Građani produženje registracije svojih vozila u narednom periodu mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, kako je saopštio MUP, a registraciju će moći da obave i vlasnici vozila kojima je saobraćajna dozvola istekla ili ističe u narednom periodu.

Goran Bogdanović iz auto kuće ““Boki““ kaže da vlasnici vozila kojima je istekla saobraćajna dozvola ili ističe u narednom peridu, mogu doći na tehnički pregled u ovlašćene servise i produžiti registraciju vozila.

“Nema potrebe da idu u policijske stanice da bi završili taj posao“, kazao je Bogdanović za Tanjug.

On napominje da se ta auto-kuća striktno pridržava uredbe Vlade Srbije da po jedna osoba bude na šalteru tokom registracije vozila, kao i da se striktno pridržava radnog vremena.

“Radimo na zakazivanje, tehnički pregled za putnička vozila traje pola sata, a za teretna 45 minuta, tako da nema mnogo preklapanja u prijemu stranaka“, kazao je Bogdanović.

Iz MUP su danas apelovali da se građani, ukoliko imaju potrebu za izdavanjem novog dokumenta, obrate Ministarstvu unutrašnjih poslova elektronskim putem na imejl-adresu [email protected] i sačekaju dalje instrukcije.