Foto: Shutterstock

Unika osiguranje u ponudi ima putno osiguranje sa dodatnim pokrićem  za COVID-19. Cena je 1,6 evra  po danu boravka u inostranstvu, a polisa obezbeđuje organizaciju neophodne zdravstvene pomoći, pokriće troškova dijagnostike, pregleda ovlašćenog lekara, testiranja zbog ispoljavanja simptoma infekcije koronavirusom  i nabavku lekova - bolničko i vanbolničko lečenje u zemlji boravka do iznosa od 30.000 evra.

Ova polisa putnog osiguranja, sa doplatkom za COVID-19, važi za sve evropske zemlje, uključujući Rusku federaciju i Tursku.

Putno osiguranje sa dodatnim pokrićem ne uključuje preventivno testiranje na koronavirus i troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

„Dvoje odraslih i dvoje dece, za 5.255 dinara, koliko je potrebno da izdvoje na ime osiguranja, mogu da budu bezbrižni 10 dana u zemljama širom Evrope“, ukazuju u Unika osiguranju.

Individualna polisa ovog putnog osiguranja može da se kupi onlajn, preko veb šopa ili u poslovnicama ove osiguravajuće kuće.

„Da bi uz putno osiguranje imali obezbeđeno pokriće i za COVID-19, potrebno je da navedu da žele i ovo dopunsko osiguranje, odnosno, ukoliko kupovinu obavljaju preko veb šopa, izaberu opciju koja sadrži i dopunsko COVID-19 pokriće“, objašnjavaju u Unika osiguranju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar