Podeli
besplatan kurs za preduzetnike
Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Magazin Original je kroz svoju platformu uvek podržavao lokalne male proizvođače koji svojim trudom i znanjem čuvaju stare zanate i razvijaju i granaju kulturu i naše bogato kulturno nasleđe i vrednosti kojima se ponosimo.

Na osnovu ankete koju su sproveli sredinom godine zaključili su da su baš preduzetnici koji se bave pravljenjem predmeta ručnom izradom potencijalno i najpogođeniji uticajem pandemije i ekonomske nestabilnosti. I rešili su da im pomognemo kroz njihovu Školu za preduzetnike!

Cilj Originalove škole za preduzetnike je unapređenje poslovanja malih preduzetnika, koji će tokom tri meseca dobiti konsultantsku podršku za razvoj i unapređenje poslovanja kroz rad sa iskusnim preduzetnicima i stručnjacima iz oblasti koje budu obrađivali.

Pročitajte još:

Neke od tema koje će učesnici imati priliku da čuju su:

* digitalni razvoj brenda,

* finansijsko poslovanje,

* soft skills i

* kako razviti kreativnost i inovativnost

Pored online predavanja, polaznici će moći da učestvuju na webinarima i radionicama i da budu deo grupe preduzetnika sa kojima će moći da razmenjuju iskustva i promovišu svoj brend kroz Original platformu. Za one najbolje preduzetnike će prijatelj projekta DIRECT MEDIA United Solutions obezbediti (re)branding firme ili proizvoda i mentorsku podršku za digitalni razvoj u trajanju od šest meseci.

Besplatna Originalova Škola će trajati od novembra 2020. godine do februara 2021. godine.

Kome je namenjena Škola za preduzetnike?

Originalova škola je namenjena vlasnicima firmi koji se bave ručnom obradom i izradom predmeta kao što su nakit, rukotvorine, duborez, pletenje, odeća i obuća… i drugih kreativnih inovacija a koji posluju na teritoriji Srbije najmanje jednu, a najviše tri godine i broje do pet zaposlenih.
Ukoliko želite da unapredite i proširite svoje poslovanje van dosadašnjih okvira, ovo je idealna prilika!

Konkurs je otvoren od 12. novembra do 23. novembra u 12h!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar