Foto: Promo

E-commerce asocijacija Srbije drugu godinu za redom sa svojim partnerima organizuje prestižnu dodelu nagrada Hot Spot eCommerce Awards. Dodeljuje se preko 25 nagrada kojima se odaje priznanje iz oblasti e-trgovine kompanijama koje su doprinele napretku elektronske trgovine u Srbiji i regionu, što je od izuzetne važnosti, jer je godina iza nas bila puna razvojnih izazova za čitavu privredu.

Oni koji su svojim trudom doprineli boljem korisničkom iskustvu i generalnom razvoju branše zaslužuju da budu nagrađeni, a za nagrade se bori preko 100 kompanija. Kategorije u kojima se nagrade dodeljuju su različite i prva od njih je E-commerce Branch, za najuspešnije u različitim delatnostima. Potom, tu je E-commerce Excellence – jer vrhunski rezultati zaslužuju da budu nagrađeni. I tu je kategorija E-commerce Champion, za najbolje među najboljima, one koji inspirišu druge. O dobitnicima odlučuje javnost, putem javnog glasanja koje je organizovano na sajtu Hot Spot Awards-a: https://hotspotawards.com/glasanje-javnosti/, kao i stručni žiri.

Svečana dodela nagrada održava se 26.01.2023. godine u hotelu Metropol. Glasanje javnosti je u toku, a paralelno se sastaje i stručni žiri.

Kompanije koje se bave e-trgovinom su upravo one koje nam omogućuju jednostavniji život, uštedu vremena i novca. Stoga smatramo da je važno podržati ih i onima koji pružaju najbolje korisničko iskustvo uručiti priznanje, pre svega jer znamo šta znači biti tu za svakog kupca i šta znači ulagati svoje resurse u to da kupac bude zadovoljan. Stoga vas pozivamo da posetite sajt Hot spot awards-a i glasate za kompanije za koje smatrate da zaslužuju ova priznanja.

***

BONUS VIDEO: Nagradna akcija u zimskom prebrojavanju ptica