Foto: Pošta / Igor Đukanović

V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević rekao je na proširenom kolegijumu tog javnog preduzeća, kome su prisustvovali izvršni direktori i direktori funkcija, kao i direktori svih radnih jedinica, da će naredna poslovna godina za Poštu biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se, prema njegovim rečima, postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi.

„Aktivno radimo na velikom broju projekata poput razvoja mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta. Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad, i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara“, rekao je Đorđević a saopštila Pošta Srbije.

Naveo je i da se nastavlja sa prijemom u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su tom sistemu rade duže od dve godine, kao i da će posebna pažnja biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija.

Podsetio je i da je oformljena radna grupa za štednju električne energije i ponovo pozvao zaposlene na odgovorno postupanje i poštovanje propisanih mera za štednju struje.

BONUS VIDEO: Javna prodaja neisporučenih pošiljki Pošte Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare