3Banka logo
Foto: Promo

Rukovodstvo Oportuniti banke donelo je odluku o promeni imena te finansijske institucije, koja od danas posluje pod imenom 3 Banka.

„Ime 3 Banka je jedinstveno, prepoznatljivo i implicira tri strateška cilja: pozitivan uticaj na ljude, na planetu i na ekonomski prosperitet. Banka realizuje svoje aktivnosti na način koji sva tri cilja drži u balansu i ostvarenje jednog ne sme da ugrožava druga dva“, rekao je predsednik Izvršnog odbora banke Vladimir Vukotić.

Uz novo ime kreiran je i novi logo, koji sa svojim jednostavnim geometrijskim oblicima i isprepletenim linijama predstavlja drvo sa tri grane, a ujedno asocira na posvećenost održivosti i očuvanju prirodne sredine, navodi se u saopštenju.

Vukotić je istakao da banka ne menja poslovnu politiku i da ostaje fokusirana na podršku klijentima koji imaju ograničen pristup kada je kreditiranje u pitanju.

„Nastavljamo da podržavamo male biznise, poljoprivredna gazdinstva i građane sa nižim primanjima, a ponosni smo na činjenicu da čak 45 posto korisnika naših kredita čine ljudi sa otežanim pristupom finansijama, koji, prema podacima kreditnog biroa, nikada pre toga nisu koristili kredite“, kazao je Vukotić.

BONUS VIDEO: Raste pritisak političara, bankarskog lobija i guvernerke na sudstvo i građane koji su u sporu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar