Foto: Promo

Bankarstvo, jedna od ključnih grana finansijskog sektora, često ostavlja utisak nedostupnosti i složenosti. Međutim, NLB Komercijalna banka donosi svežu perspektivu sa inovativnim programom plaćene prakse Imam pravu priliku u trajanju od šest meseci, koji otvara vrata studentima završnih godina ili tek svršenim diplomcima, nudeći im priliku da zakorače u dinamičan svet bankarstva.

Prijavite se i budite jedan od 20 polaznika prve generacije programa prakse

Kao sistemska i jedna od najvećih banaka na tržištu Srbije, NLB Komercijalna banka, ove godine pokrenula je plaćeni program prakse Imam pravu priliku koji je namenjen studentima koji su radoznali, ambiciozni, komunikativni i motivisani da otkriju svet bankarstva.

Sa fokusom na deset sektora u okviru Banke, program prakse Imam pravu priliku omogućava praktikantima da nauče kako se analiziraju rizici, brine o klijentima, poljoprivrednicima, kao i preduzetnicima, kako se sarađuje sa velikim kompanijama, razvijaju proizvodi, kako se najbolje brine o zaposlenima, ali i kako se gradi Banka budućnosti.

„Prednost ovog programa leži u njegovoj sveobuhvatnosti. Kroz kontinuirani mentorski rad i različite vidove treninga, praktikanti će dobiti pravu priliku da primene svoje znanje, razviju veštine, kao i da se kroz različite projekte upoznaju sa bankarskim svetom. Pored toga, s obzirom na mogućnost zaposlenja po isteku programa, ovo je prava prilika da odabrani praktikanti izgrade temelje za uspešnu karijeru unutar Banke,“ kaže Andrijana Aleksić Jevtić, izvršni direktor Sektora za upravljanje ljudskim resursima i organizacionim razvojem.

Ako se pitate kako da postanete deo prve generacije programa prakse NLB Komercijalne banke, prvi korak je popunjavanje formulara za prijavu na sajtu Banke (Imam pravu priliku | NLB Komercijalna banka ad Beograd (nlbkb.rs)).

Nakon toga, otvaraju se vrata za razgovor sa HR timom, učestvovanje u radionicama sa drugim kandidatima, kao i bolje upoznavanje sa Bankom i njenim ciljevima, nakon čega 20 najboljih kandidata postaju praktikanti prve generacije plaćenog programa prakse Imam pravu priliku.

Ova prava prilika nije samo za one koji traže praksu, već i za one koji traže šansu za rast i razvoj uz prave mentore i sjajnu radnu atmosferu.

NLB Komercijalna banka poziva sve zainteresovane studente završnih godina osnovnih studija ili tek svršene diplomce da se prijave do 19. septembra (Imam pravu priliku | NLB Komercijalna banka ad Beograd (nlbkb.rs)) i postanu deo Banke za sve što dolazi! Prava prilika je tu – sada je vreme da je zgrabite!

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare