Foto: halooglasi.com, Shutterstock

Cene na tržištu nekretnina u Srbiji "divljaju" već mesecima unazad. Potencijalni kupci uglavnom su nezadovoljni ponudama koje mogu da nađu na oglasima. Nisu retke ni one ponude koje slobodno možemo nazvati bizarnim i suludim - šta drugo reći kada u oglasu naletite na "stan" od 10 kvadrata, za koji prodavac traži 2.800 evra po kvadratu.

Ukoliko zaista dobro pregledate sve oglase koji se nude na internetu, možete da pronađete baš sve.

Za ovu „mini garosnjeru“ od 10 kvadrata, kako piše u opisu oglasa, potrebno je izdvojiti čak 28.000 evra, odnosno 2.800 po kvadratu.

Foto: halooglasi.com

Vlasnik jednog od stanova koji je oglašen na internetu uspeo je da u jednu rečenicu stavi „mali salonac, trosoban“ – i to 45 kvadrata.

Za ovaj stan na Vračaru potrebno je izdvojiti 160.000 evra, odnosno 3.556 po kvadratu

Na Vračaru se može pronaći i kvadrat koji košta oko 2.800 evra, što zapravo i jeste u rasponu prosečnih cena na ovoj lokaciji, ali su se pojedini korisnici Tvitera zapitali da li je u ovakvom stanu uopšte moguće živeti – bezbedno.

Da je Vračar šampion u visokim cenama nekretnina, pokazuje još jedan oglas. Za kvadrat ovog stana potrebno je izdvojiti preko 4.000 evra, a bez obzira na pristojan izgled stana – terasa je gotovo zazidana.

„Vredi te pare, privatnost na znatno višem nivou“, prokomentarisao je jedan tviteraš.

Osim betona, neki vlasnici stanova na svoje terase postavili su rešetke.

Komentari

Svi komentari (3)