Foto: Promo

Mobi Banka predstavila je svoj novi štedni proizvod, dinarsku neoročenu (avista) štednju, kreiranu u skladu sa potrebama i željama korisnika, uz ukupnu kamatnu stopu od 4,01%.

Glavne prednosti ove ponude su fleksibilnost, jednostavnost procesa otvaranja i mogućnost otvaranja i imenovanja više štednih računa. Korisnici mogu da štede bez limita jer ne postoji minimalni, ni maksimalni iznos koji je moguće deponovati. Još jedna pogodnost je obračun i pripis kamate koji se vrši na kraju svakog meseca ili u trenutku prekida štednje.

„Mi već uveliko radimo na novim proizvodima, idejama i inicijativama i polako gradimo put ka novoj Mobi Banci. Zahvalni smo svim našim korisnicima na ukazanom poverenju na tom putu. Stvorili smo, osluškujući njihove potrebe, proizvod koji podrazumeva atraktivnu kamatnu stopu na godišnjem nivou i uvek dostupna sredstva bez ograničenja, uz otvaranje štednog računa potpuno onlajn u samo nekoliko klikova“, izjavio je Aleksandar Smiljković, Izvršni direktor za proizvode Mobi Banke.

Foto: Promo

Svi korisnici Mobi Banke mogu da započnu svoju dinarsku i deviznu štednju odmah, za svega nekoliko minuta bez odlaska u banku i dodatnih troškova. Za sve one koji nisu korisnici ovo je pravi trenutak da otvore platni račun i započnu štednju koja se uvećava iz meseca u mesec.

Detalji ponude se nalaze na sajtu Mobi Banke, a ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom započinjanja štednje, možete pozvati Kontakt centar Mobi Banke na 063/9005 ili iskoristiti opciju za čet sa operaterom u okviru web aplikacije.