Kruševac i Kraljevo su novi SBB GIGA gradovi

Biznis 27. dec. 202113:11
Podeli:
Foto: Promo

SBB nastavlja da digitalizuje Srbiju i iz te kompanije danas saopštavaju da je digitalizacija Kruševca i Kraljeva završena. Korisnici usluga kompanije Srpske kablovske mreže (SBB) u još dva nova GIGA grada imaju povećane brzine interneta, još stabilnije servise i besplatnu digitalnu televiziju na do tri TV uređaja bez dodatnih troškova.

Sa Kruševcem i Kraljevom SBB kompanija proširila je svoju najsavremeniju GIGA mrežu na 16 gradova, čime je najveća mreža nove generacije u regionu postala još veća. SBB korisnici u GIGA gradovima imaju usluge najsavremenije tehnologije i vrhunsko korisničko iskustvo.

Zahvaljući petogodišnjoj investiji od 300 miliona evra u SrbijuBeograd, Novi Sad, Subotica, Gornji Milanovac, Pančevo, Kragujevac, Niš, Paraćin, Sombor, Leskovac, Valjevo, Zrenjanin, Užice i Vršac, a od sada Kruševac i Kraljevo dobili su najsavremeniju digitalnu televiziju, visok kvalitet slike i zvuka i neverovatne brzine interneta do 1 Gbps.

Digitalizacijom, brzine interneta se u EON paketima povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

Komentari

Vaš komentar