Foto: Printscreen/RTS

U trećem izvlačenju nagrade igre "Uzmi račun i pobedi" srećnu dobitinci stanova u naselju "Zemunske kapije" su Kristijan Čudar iz Pančeva i Mina Luković iz Beograda.

Prvi dobitnik stana je Kristijan Čudar iz Pančeva, sa jedinstvenim kodom AA797144.

Drugi stan u trećem izvlačenju nagradne igre u naselju „Zemunske kapije“ dobila je Mina Luković iz Beograda sa jedinstvenim kodom AC738062.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote izvlače se dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja. Ukupni nagradni fond vredan je 1,7 miliona evra, piše RTS.

Do trećeg izvlačenja poslato je preko 75 miliona računa sa više od 800.000 igrača.

Foto: Printscreen/RTS

U prvom izvlačenju računa dodeljena su dva stana u Beogradu u „Zemunskim kapijama“. Jednoiposoban stan dobio je Vladan Petrović, a dvosoban stan dobila je Malina Radisavljević.

U drugom izvlačenju srećne dobitnice stanova u istom naselju su Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju „Uzmi račun i pobedi“ na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“ preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. To je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća svakom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Svi računi koji ne budu dobitni, biće u konkurenciji za nagrade u narednom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

***

BONUS VIDEO – Šta će biti sa stanovnicima naselja „Partizan“, gde je planirano izmeštanje ZOO Vrta?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar