Foto:Promo

Prva i najveća online i TV prodavnici u Srbiji Shoppster pripremila je i za ovu jesen mnogo iznenađenja koja će obradovati sve kupce. Reč je o tradicionalnoj "Mega Akciji" koja je ponovo aktuelna na domaćoj "one-stop shop" prodavnici sa preko 20.000 popularnih proizvoda na velikim sniženjima – od dečijeg nameštaja i opreme za bebe, preko alata, posuđa i kozmetike, sve do najvećih imena iz sveta tehnike, kao i originalnih Shoppster brendova.

Proizvodi obuhvataju sve kategorije na Shoppsteru, a njihov odabir rezultat je svakodnevne komunikacije ove eCommerce platforme sa svojim kupcima. Period najvećih popusta traje od 19. septembra do 16. oktobra, a tokom ovog promotivnog perioda kupci će imati prilike da na najvećoj domaćoj eCommerce platformi pronađu gotovo sve što im je potrebno, po najpovoljnijim cenama.

Na jesenjoj Mega Akciju može se naći širok asortiman proizvoda iz kategorija – mali kućni aparati, bela tehnika, dečiji nameštaj i oprema za bebe, preko alata, posuđa i kozmetike, sve do najvećih imena iz sveta tehnike, kao i popularnih Shoppster brendova: „Prošlogodišnja, kao i ovogodišnja prolećna Mega Akcija bile su jedinstvene prilike ne samo da Shoppster uzvrati veliko poverenje naših kupaca, već i da to uradimo na najadekvatniji mogući način. Tako smo, i ove jeseni, pažljivo pratili navike i interesovanja kupaca, zbog čega se među ovih 20.000 artikala nalaze i oni za koje je tokom godine vladalo najveće interesovanje“, objašnjava Ljiljana Ahmetović, izvršna direktorka Shoppstera.

Na velikim popustima su, između ostalih, Shoppster sprave za fitnes, Russell Hobbs kuhinjski uređaji, Dell monitori i laptop računari, Samsung mobilni telefoni, Xiaomi televizori ali i prečišćivači vazduha istog brenda, koji su naročito popularni pred grejnu sezonu, kao i najkvalitetnija, svetski priznata organska vina domaćih majstora iz Vinarije Plavinci.

Posle dve godine uspešnog poslovanja, Shoppster.rs danas broji preko 180.000 proizvoda i preko 3.500 brendova. Pionir moderne eCommerce industrije u Srbiji nastavlja sa svakodnevnim širenjem ponude u svim kategorijama, pripremajući još više promotivnih perioda i sezonskih iznenađenja. Jedna od posebnih pogodnosti za sve kupce je i besplatna dostava na paketomatima širom zemlje, koji pokrivaju preko 100 lokacija u 40 gradova – dovoljno je samo da se registrujete na Shoppster.rs, čime dobijate status Smart korisnika, i tako otvorite još veći spektar mogućnosti koji najveća domaća „one-stop shop“ prodavnica pruža.

Komentari

Svi komentari (0)