Izvučeni dobitnici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Biznis 15. maj. 202118:38
Podeli:
uzmi racun i pobedi
Foto:N1

Pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u prvom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Irena Stanojević iz Bačinaca.

Srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 1.277.607 pristiglih koverti, izvukla je glumica Isidora Građanin.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Vladimir Ognjanović iz Novog Sada, Milorad Pekeziz Novog Sada, Miroslav Ljubenović iz Beograda, Olivera Rakić iz Šapca i Snežana Ilijevski iz Beograda.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Irena Stanojević iz Bačinaca.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Komentari

Vaš komentar