Foto: Promo

Mobilne aplikacije su u poslednjih nekoliko godina postale nezamenjivi deo naše svakodnevnice. Zahvaljujući jednim delom upravo njima, pametni telefoni i tableti su postali uređaji bez kojih danas ne možemo da živimo, kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Zato smo odlučili da korisnicima koji su nam poklonili poverenje ponudimo da digitalizuju svoju karticu lojalnosti i koriste usluge koje LUKOIL uvodi na srpskom tržištu, a koje doprinose komforu potrošača. Digitalizacija i uvođenje novina u svakodnevni biznis su ono na čemu predano radimo, a sve u cilju da našim potrošačima uštedimo vreme i pružimo kvalitetnu uslugu.

LUKOIL mobilna aplikacija vam omogućava da svoje putovanje učinite lakšim i udobnijim.

Foto: Promo

Dovoljno je samo da preuzmete LUKOIL SRBIJA aplikaciju, registrujete se i vaša kartica lojalnosti je digitalizovana.

Otvaranjem virtuelne LUKOIL SRBIJA kartice lojalnosti, direktno na mobilnom telefonu, brzo i lako su dostupne sve informacije o benzinskim stanicama, popustima, akcijama i posebnim ponudama. Mreža naših benzinskih stanica biće na jedan klik od vas i predložiće najbliži naš objekat vašoj trenutnoj lokaciji.

Koristite aplikaciju prilikom svake kupovine i sakupljajte i trošite poene jednostavnije nego ikad, dok vam LUKOIL mobilna aplikacija omogućava praćenje stanja na kartici, kao i pregled transakcija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar