Poslušali dr Nestorovića: Rasprodate avio karte za Milano

Biznis 26. jun. 202014:07 > 14:13
Podeli:
Foto:EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Samo nekoliko dana nakon što je aviokompanija "Viz er" (Wizz Air) saopštila da će u julu uspostaviti 9 novih linija iz Beograda, pojedini letovi iz Beograda za Milano su već - rasprodati.

Kako je saopšteno na konferenciji od 16. juna, niskotarifna avio-kompanija „Viz er“ od jula uspostaviće devet novih linija iz Beograda i leteće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turkua, Lisabona, Fridrihshafena i Osla.

Let za Milano kreće od 18. jula, ali već za „vikend let“ od četvrtka, 23. jula (povratak u nedelju, 26. jula) više nema karata.

Foto: Screenshot Wizz Air

 

Deluje da su se građani oslobodili straha odlaska u Italiju i Milano, koji su bili epicentar epidemije koronavirusa početkom godine.

Upravo tada, 26. februara, dok je epidemija u Italiji besnela, član kriznog štaba dr Branimir Nestorović pozvao je „žene da odu u šoping u Italiju“.

„Evo da kažem za žene… Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno“, rekao je tada Nestorović.

Prema podacima sajta Worldometers, u Italiji je i dalje aktivno više od 18.000 slučajeva koronavirusa (u Srbiji je taj broj, barem zvanično, ispod hiljadu).

Italija je bila jedna od zemalja koje su najviše nastradale od pandemije, pošto je od koronavirusa u Italiji do sada umrlo skoro 35 hiljada građana, dok je skoro 240.000 registrovano kao zaraženo.

 
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar