Foto: Samsung/Promo

Tražite li pametni telefon sa stilom, kamerom koja će pratiti sve vaše avanture, brzinom rada koja će vam olakšati i poslovne i privatne obaveze, a da pritom ne košta puno, onda je Samsung Galaxy A53 5G pravi izbor.

Ovaj uređaj je izuzetno popularnoj Galaxy A seriji pametnih telefona doneo pravo osveženje, objedinivši vrhunski izgled, a njegov prepoznatljivi Samsung dizajn i veličina, idealni za korišćenje jednom rukom doneli su mu veliku popularnost. Izdržljivi ekran Gorila Glass 5 od velikih 6,5 inča i svetli Super AMOLED displej ugodan za oči pružaju mogućnost da sve vidimo jasno i u tami i na suncu.

Osveženje A serije

Da Galaxy A53 zaista ima mnogo da ponudi za razumnu cenu jednog „mid-rangera“, odnosno telefona srednjeg razreda, govori i podatak da ima četvorostruku kameru na zadnjoj strani, a glavna ima čak 64 MP i snima 12 slika u jednoj za što bolje rezultate pri noćnom režimu rada.

Na dnevnom svetlu isporučuje fotografije sa izvrsnim dinamičkim rasponom, živopisnim bojama i kontrastom. Uz sve to, zahvaljujući saradnji sa Snapchat-om, popularni filteri ove aplikacije ugrađeni su direktno u kameru Galaxy A53.

Foto: Samsung/Promo

Stereo zvuk, koji gledanje videa i igranje igrica čini dinamičnijim, prati Full HD+ rezolucija, a brzina osvežavanja od 120 Hz doprinosi fluidnom skrolovanju svih sadržaja.

Idealan poklon i dva meseca YouTube Premium

Čitač otisaka prstiju i veliku bateriju prati i podrška za brzo punjenje, tako da se ne morate brinuti kako će se telefon nositi sa vrhunskim igrama i intenzivnim aplikacijama. Njegova baterija od 5000 mAh osigurava više od 48 sati umerenog korišćenja. Puno mesta za skladištenje i prostor za microSD karticu do 1 TB pobrinuće se da imate sav prostor koji vam treba.
Izuzetno je responsivan, a radi na Androidu 12 i One UI 4.1, što uključuje i poboljšanja celog sistema kao što su usavršeni widgeti, različite opcije prilagođavanja za teme i palete boja, intuitivne kamere i više opcija za osiguravanje privatnosti.

Foto: Samsung/Promo

Galaxy A53 se često nalazi na top listama najboljih povoljnih Android telefona i predstavlja odličan poklon za sebe, prijatelja ili člana porodice.

Foto: Samsung/Promo

Ako volite pouzdane i pametne Samsung telefone koji će vam dugo služiti, a želite povoljnu cenu i druge pogodnosti, uz kupovinu Galaxy A53 dobijate i dva meseca besplatnog korišćenja YouTube Premium, bez reklama i van mreže. Promocija traje do 1. marta 2023. u ponoć. Istražite detalje na: https://www.samsung.com/rs/offer/youtube-premium-a-series-2022/

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar