Foto:Vesna Lalić

Er Srbija saopštila jeda planira da u naredne dve nedelje obavi najmanje osam čarter letova do turskog letovališta Antalije.

Prvi čarter let nacionalnog avio-prevoznika do Turske obavljen je u nedelju, 5. jula, kada je 144 putnika otputovalo do ove popularne destinacije na Mediteranu.

Avion srpske nacionalne avio-kompanije ponovo je danas poleteo ka Antaliji, dok su naredni letovi u planu 9, 11, 15, 17, 18. i 19. jula.

Letovi se obavljaju avionima erbas A319 i boing B737 sa 144 sedišta.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo u saradnji sa našim partnerima, turističkim agencijama, počeli sa obnovom čarter letova. Pandemija korona virusa posebno je teško pogodila ovu vrstu putovanja. Znamo da za čarter putovanja, pogotovo tokom letnje sezone, postoji veliko interesovanje putnika, o čemu svedoče i odlični rezultati koje Er Srbija u toj oblasti beleži iz godine u godinu“, izjavio je viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji Boško Rupić.

„Mi stojimo u potpunosti na raspolaganju našim partnerima u agencijama da, u skladu sa trenutnim okolnostima, organizujemo čarter letove do različitih destinacija i tako našim putnicima omogućimo da i ovog leta sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor“, naveo je Rupić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar