Avio Er Srbija
Avio Er Srbija Foto:BETAPHOTO/Air Serbia

Nacionalna avioompanija Er Srbija (Air Serbia) najavila je da će zbog povećane tražnje, od 13. jula do 29. septembra povećati broj letova do Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča.

Avioni Er Srbije će od 13. jula do 17. avgusta leteti do glavnog grada Norveške i do četiri puta nedeljno dok će uvodjenjem 12 povratnih letova do Amsterdama u periodu od 14. jula do 29. septembra, Er Srbija putnicima ponuditi 3.456 dodatnih sedišta na toj ruti.

Na relaciji izmedju Beograda i Stokholma uvedeno je šest dodatnih povratnih letova od 15. jula do 19. avgusta, pa će do glavnog grada Švedske avioni Er Srbije leteti i do četiri puta nedeljno.

U periodu od 17. jula do 25. septembra, uvodjenjem 11 dodatnih letova, odnosno 3.168 dodatnih sedišta, Er Srbija će do Beča saobraćati i do sedam puta nedeljno.

„Imajući u vidu pojačanu tražnju i aktuelne promene u ograničenjima putovanja, odlučili smo da pojačamo obim saobraćaja ka najpopularnijim destinacijama u našoj mreži i putnicima omogućimo još bolje konekcije. Radi se uglavnom o destinacijama koje su već godinama tradicionalno zanimljive našim putnicima, uz izuzetak linije do Osla koja je pokrenuta tek prošle godine, ali je već dobila status jedne od najpopularnijih“, izjavio je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.

Pratite nas i na društvenim
mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar